ბრაუნი – ჩიზქეიქი კენკრით

18 Apr 2021 18:09

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 225 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 4 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 180 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 120 გრა­მი ფქვი­ლი, 60 გრა­მი კა­კ­აო, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი.

ჩი­ზ­ქ­ე­ი­ქი: 225 გრა­მი მდნარი ყველი, 50 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, 1 კვე­რ­ც­ხი, 200 გრა­მი კე­ნ­კ­რა – მო­ც­ხ­ა­რი, ჟო­ლო, მა­ყ­ვ­ა­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ კვე­რ­ც­ხი და შა­ქ­ა­რი გა­თ­ე­თ­რ­ე­ბ­ა­მ­დე. შე­უ­რ­ი­ეთ გა­მ­დ­ნ­ა­რი და შე­გ­რ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი კა­რ­ა­ქი. და­ა­მ­ა­ტ­ეთ გა­ც­რ­ი­ლი ფქვი­ლი, კა­კ­აო. ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, ნე­ლა ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ და ბრა­უ­ნ­ის ცო­მი მზად არ­ის.

ცა­ლ­კე მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ ჩი­ზ­ქ­ე­ი­ქ­ის მა­სა: თა­ს­ში ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს შე­უ­რ­ი­ეთ შა­ქ­ა­რი, მდნა­რი ყვე­ლი, კვე­რ­ც­ხი, ფქვი­ლი და ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ ძა­ლ­ი­ან კა­რ­გ­ად.

ბრა­უ­ნ­ის ცო­მ­ის ნახევარი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფო­რ­მ­ა­ში. მო­უ­ს­წ­ო­რ­ეთ ზე­დ­ა­პ­ი­რი.. გა­დ­ა­უ­ს­ვ­ით ჩი­ზ­ქ­ე­ი­ქ­ის ცო­მი, ზე­მ­ო­დ­ან – ის­ევ ბრა­უ­ნ­ის ცო­მი და ჩა­ნ­გ­ლ­ით ოდ­ნ­ავ აუ­რ­ი­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ კე­ნ­კ­რა. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 170 გრა­დ­უ­ს­ზე. 35-40 წუ­თ­ში მზად არ­ის.


თბილისელები 




კომენტარები:

ფართი შოპი