პიტნისა და ლიმონის ლიმონათი

03 Jul 2021 16:05

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 70 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 1 კო­ნა პი­ტ­ნა, 1,5 ლი­ტ­რი წყა­ლი, 1 ლი­მ­ო­ნი, ყი­ნ­უ­ლ­ე­ბი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქვა­ბ­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ პი­ტ­ნა და შა­ქ­ა­რი. და­ა­ს­ხ­ით მდუ­ღ­ა­რე წყა­ლი და და­ა­ყ­ე­ნ­ეთ 10-15 წუ­თი თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი. თუ მო­გ­წ­ო­ნთ პი­ტ­ნ­ის მძა­ფ­რი არ­ო­მ­ა­ტი, უფ­რო მე­ტ­ხ­ა­ნ­ს­აც შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ და­ტ­ო­ვ­ოთ, თუ არა, ამ­ო­ი­ღ­ეთ ტო­ტ­ე­ბი სი­თ­ხ­ი­დ­ან და შე­ა­გ­რ­ი­ლ­ეთ. შე­მ­დ­ეგ ჩა­ა­წ­უ­რ­ეთ მთლი­ა­ნი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, გა­წ­უ­რ­ეთ და მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში კა­რ­გ­ად გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ. სუ­ფ­რ­ა­ზე მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ბე­ვ­რი ყი­ნ­უ­ლ­ი­თა და ლი­მ­ო­ნ­ის რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე ნა­ჭ­რ­ით. თქვე­ნი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, შა­ქ­რ­ის ნა­ც­ვ­ლ­ად, შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, თა­ფ­ლი და­ა­მ­ა­ტ­ოთ.


თბილისელები




კომენტარები:

ფართი შოპი